budak comel ikut blog ni.. n_n..

Sabtu, 10 Disember 2011

"THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY"




jeah sungguh awal makcik bagon ary ni..
makcik tak dapat nk tido sbb asik terpikir kn "THE ULIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY"
hadiah dea MASYUK siot..
ni first time makcik join giveaway cam ni happy sanggat..
 lagi-2 dengan kak nisa yg macam SUPER MODEL ni..
tak caye??








bukti ny ramai taw yg fake pic kak nisa utk dpt natification utk MEMUJI dea orang..
puit serabai..

ok dah-2 makcik tak nak mmebebel lebih-2..
nti tak dapt plak HADIAH yg best gile tu..

1.ok first syarat dea mesti buat tajuk "THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY"
*ok done ak dah ade*

2.COPY BANNER KAK NISA

tra *ok done ak da ade*
tak tau nak copy kat mane??? dekat sini ad..

3.sponser - sponser yang baik hati dan pemurah dengan yg hadiah dea MELETOP..
- Mrs Lady's Stylo
- eight Desingn Boutique (EDZ)
- preety POP
- Jiwa Chenta STUFF
- Onlone Hijab E-Boutique
- Fizara Collection 
-The Bag Galore
- Wanblur - shazwan azizan
- Darkbatam
- Preety Lens Store
- MadamMandoq
- Cik Nurul Pinky
- Luvika Territory
- Nurul Liyana
- Fieyona Amani Atelier
- Queen Attack 
- Suci Shawl & Scarf
- Yaya Flanella
- Blog Cik Bunny
- Midea Jer!
- Cik Bintang
- Shawalistaa Beuty scarf
- MyraVea
- EZ Lovey Craft
- HijaBook
- Islamio Paradise
- Daniel Adie
- Innanie Ariffin

Fuhh menjajau-2 tangan makcik.. ai maklom la ni first time join giveawey..
jadik sasau la tangan ni..
haha..
*ok done tak tau berhasil atau tak letak link sponser ni??*

GILE COOL babe hadiah dea,,
ni senarai hadiah THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY
mmg tak tipu
 ni la GIVEAWAY yg paling COOL yg pnah ak jumpe..
bnyak hadiah..

best kn???
jom laa follow kak nisa ni
dan join giveaway ni..
habis pening kepale kak nisa nk pilih sape yg patot menang..
hihi..
...................................
ok giveaway ni berlangsung dari 6 DISEMBER - 31 DISEMBER 2011..
lame kn??
yeh mmg lame..
tp makcik nk buat cepat-2 sbb mybe lpas ni makcik tak menulis untuk seketika
sbb makcik nak pergi HOLIDAY yeah sape mau ikot??
jom-2 follow blog makcik nti makcik bawak jalan-2 naik basikal raound satu rumah..
haha..
makcik nak pergi merayap dekat singapore skjap..ala dekat je kn??
nk HOLIDAY melepas kn tension.. sbb PEPERANGAN SPM sudah tamat..
YAHOO,,,
jgn jealous ok....
ehh..jap-2 blom habis lagi laa syarat kak nisa yang blom makcik tulis..
ap da..
4. wajib + sunat letak link sponser yg baik hati tuu dekat blog lorang..
5.promote entry korang (makcik) habis habisan hingga nafas terakhir utk mendapat kn hadiah top referral..
*melebih plak makcik ni* makcik hanya mampu promote blog makcik ni dekat FB je laa..
makcik kn mane ad bnyak follow mcm org lain 

alamak toucing plak.. gli je..
haha..

6. button LIKE dan TWEET  ni skli ok??
bgos.. pandai pon.. jgn lupe follow makcik jugak
nk promote skli..haha..
7. mesti like page blog kak nisa tau..
add makcik skli..
8. mesti ade syarat-2 yg makcik tulis dan kak nisa tulis ni..
kalau tak ucap kn SELAMAT TINGGAL SAYANG KU..
haha..

OK SUDAH HABIS MAKCIK MEMBEBEL skrang time nk kemas baju
dan ucap kn selamat tinggak kepada BILA MAKCIK DAH MEMBEBEL ni..
bye..
................................................................
 yahoo.. pergi HOLIDAY..
................................................................................
ok done bye..





<------ excaited

3 ulasan:

  1. Good luck, awak!

    Salam singgah. :)

    BalasPadam
  2. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;) *lawaa belog.

    BalasPadam
  3. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    BalasPadam